×
Camwijs maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Camwijs

Bedankt voor het spelen van Camwijs!
Camwijs is gemaakt met heel veel liefde ♥♥♥

Cosmic CMS

Met dank aan Raizer and Metus

Arcturus Morningstar

Met dank aan Krews team en Hackerman.tech

En uiteraard alle camwijs spelers!

Log in Camwijs

Wachtwoord/naam kwijt?
FAQ
Vind hier alle antwoorden over jou vragen!

Safety tips

SAFETY TIPS

Dit zijn de top 7 tips hoe je veilig op het internet surft!

Bescherm je persoonlijke info

BESCHERM JE PERSOONLIJKE INFO

Je weet nooit met wie je echt online spreekt, dus deel nooit je persoonlijke gegevens! Het geven van je persoonsgegevens zoals je echte naam, adres, telefoonnummers, foto's of school kan leiden tot scammen, pesten of kan tevens gevaarlijk zijn.


Bescherm je privacy

BESCHERM JE PRIVACY

Deel nooit je persoonlijke gegevens. Dit geldt ook voor Facebook, Twitter, Skype, Instagram en Snapchat info. Je weet nooit bij wie deze info terecht komt!


Zet jezelf niet onder druk door anderen

ZET JEZELF NIET ONDER DRUK DOOR ANDEREN

Ook al lijkt iedereen het te doen, als jij je er niet oké bij voelt, doe het niet!


Laat je vrienden thuis bij de Pixels

LAAT JE VRIENDEN THUIS BIJ DE PIXELS

Spreek nooit af met iemand je alleen van het internet kent! Mensen zijn niet altijd wie ze beweren te zijn. Als een Camwijzer je vraagt om in het echte leven te ontmoeten zeg dan "Nee, bedankt!" Negeer de Camwijzer door middel van de "negeerknop" en geef het door aan je ouders of een ander vertrouwd volwassene.


Wees niet bang om te zeggen wat je vindt

WEES NIET BANG OM TE ZEGGEN WAT JE VINDT

Als iemand je onprettig laat voelen of je bang maakt met bedreigingen in Camwijs, negeer deze Camwijzer door middel van de negeerknop en geef de Camwijzer meteen aan bij ons moderatie team. Dit kan je doen door in het Hotel rechtsboven te klikken op "Help".


Weg met die Cam

WEG MET DIE CAM

Je hebt geen controle over je foto's, video's en webcam screens zodra je ze deelt op het internet, en je kan ze nooit terug krijgen. Ze kunnen met iedereen gedeeld worden, op elke site en gebruikt worden om je te pesten of af te persen. Voordat je een foto of video plaatst, vraag jezelf af vind ik het oké dat mensen die ik niet ken het kunnen zien?


Wees een Slimme Surfer

SPEEL ALLEEN DE ECHTE HABBO!

Websites die gratis prijzen, credits, meubi of staffrechten aanbieden zijn allemaal oplichters die er op uit zijn om je wachtwoord te stelen. Geef nooit je login gegevens en download nooit bestanden van deze sites: het kunnen keyloggers of virussen zijn!