×
Camwijs maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Camwijs

Bedankt voor het spelen van Camwijs!
Camwijs is gemaakt met heel veel liefde
♥♥♥

Cosmic CMS

Met dank aan Raizer and Metus

Arcturus Morningstar

Met dank aan Krews team

En uiteraard alle camwijs spelers!

Log in Camwijs

Wachtwoord/naam kwijt?
FAQ
Vind hier alle antwoorden over jou vragen!

Camwijs Regels

DE CAMWIJS REGELS

De Camwijs Regels is net zoals een gedragscode, een gids voor hoe Camwijzers zich moeten gedragen in het Hotel. Door te spelen volgens de regels, zul je boordevol plezier hebben in Camwijs!

WAT MAG JE…

 

Je kunt chatten

CHATTEN

Wees een kletskous en maak kennis met andere Camwijzers! Sluit vriendschappen, chat met je vrienden en heb boordevol plezier!

CREËREN

Laat je creativiteit de vrije loop en uit jezelf! Van het bouwen van beroemde kamers tot het maken van geweldige selfies. Misschien word jij wel volgende Pixel Picasso!

 

Je kunt creëren

HELPEN

Help een vreemdeling en krijg er een nieuwe vriend bij! Wees altijd behulpzaam naar andere Camwijzers toe - je weet nooit wanneer jezelf hulp nodig zou kunnen hebben.

RUILEN

Bouw je eigen Meubi-imperium en ruil je weg naar de top! Heb je een neus voor het doen van zaken, maak dan gebruik van Marktplaats om items te verkopen en verhoog zo je voorraad credits.

Je kunt games spelen

SPEEL & HOST GAMES

Speel games met vrienden, word competitief en versla je tegenstanders! Of maak je eigen games en word zo razend populair! Het maken van succesvolle games betekent dat Camwijzers staan te popelen om jouw kamer te betreden!

VRIENDEN MAKEN

Heb plezier, hang lekker rond en kom zo misschien die ene speciale pixel iemand tegen…


WAT MAG JE NIET…

Niet pesten

PESTEN

Niemand houdt van trollen, zelfs hun moeders niet. Pesten wordt door niemand getolereerd.

SCAMMEN OF SCRIPTEN

Maak het zelf, wees niet nep! Niemand houdt van een bedrieger. Stelen maakt je niet rijk, het maakt je crimineel!

BEDRIEGEN OF VALSSPELEN

Valsspelers en bedriegers komen nooit ver. Ze verpesten zo alleen maar de habbo ervaring voor anderen.

Verkoop niet voor echt geld

VERKOPEN VOOR ECHT GELD

Verkoop nooit je meubels, account, wachtwoord of andere items in het spel voor echt geld. Je loopt een zeer grote kans alles te verliezen. Niet alleen je spullen en credits maar vooral de tijd en toewijding die je aan Habbo hebt besteed!

 

Geen cyberseks

CYBERSEKS

Cyberseks is streng verboden. Verzoeken om de webcam te gebruiken zullen worden bestraft. Probeer nooit mensen die je kent van het internet in het echte leven te ontmoeten. Mensen zijn niet altijd wie ze zeggen te zijn.