×
Camwijs maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Camwijs

Bedankt voor het spelen van Camwijs!
Camwijs is gemaakt met heel veel liefde ♥♥♥

Cosmic CMS

Met dank aan Raizer and Metus

Arcturus Morningstar

Met dank aan Krews team en Hackerman.tech

En uiteraard alle camwijs spelers!

Log in Camwijs

Wachtwoord/naam kwijt?
FAQ
Vind hier alle antwoorden over jou vragen!

Wat is Camwijs?

Wat is Camwijs Hotel?
Camwijs Hotel is een online community voor tieners van 13 jaar en ouder waar u uw virtuele personage (avatar, Camwijzer genaamd) kunt creëren en hotelkamers kunt decoreren / ontwerpen. Hier kun je ook nieuwe mensen ontmoeten, vrienden maken, met vrienden praten, feesten organiseren, voor je huisdieren zorgen, games maken en missies en taken voltooien in ruil voor prestaties en badges. Camwijs is vooral een plek voor plezier met vrienden in een veilige online omgeving.

Het lijkt een beetje op een computerspel, maar alle personages zijn echte mensen op verschillende plaatsen.

Kosten voor het registreren en gebruiken van Camwijs
Er zijn geen kosten om te registreren en het Camwijs Hotel te betreden - er zijn veel Habblets die gratis gebruik maken van de service. We brengen alleen 'extra's' in rekening, als Camwijs Club-lidmaatschap. Deze extra items worden betaald met Camwijs Diamanten.

Ouders en voogden
Als de gebruiker 13 jaar of ouder is en zich wil registreren bij Camwijs, kan hij de site betreden. We raden echter aan dat iedereen deze informatie deelt met zijn ouders of voogden, evenals onze  Algemene voorwaarden , zodat ze alles over onze community begrijpen. We hebben ook een handleiding  voor ouders ontwikkeld,  speciaal voor hun ouders. Als ze vragen hebben over de Camwijs-community, kunt u een verzoek indienen via onze  pagina Contact , waarmee een Staff Service-agent in ons team alle benodigde informatie kan beantwoorden. 

Moderatie
De Camwijs-website wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week gemonitord door actieve moderatie. Als een gebruiker hulp nodig heeft van moderatie, kan hij de verschillende tools gebruiken om vragen en waarschuwingen te openen en te verzenden. Moderatie kan gebruikers helpen door middel van tools die de toegang tot personen die de site verstoren zwijgen en blokkeren. Accountblokken kunnen tijdelijk of zelfs permanent zijn, afhankelijk van de ernst van de actie, waardoor de veiligheid van alle leden van onze community wordt gewaarborgd.

Hoe dan ook, er zijn verschillende manieren om veilig te blijven, zowel op Camwijs als op internet in het algemeen. Lees onze  veiligheidstips om te leren hoe. 

Hoe kom ik in contact met een specifieke vraag of probleem over Camwijs?
Wanneer we een nieuwe functie of wijziging in de tools en functies bij Camwijs Hotel hebben, maken we een lijst met vragen en antwoorden die we het belangrijkst vinden, ook wel  FAQ's genoemd . Onze veelgestelde vragen worden voortdurend bijgewerkt en zijn toegankelijk voor elke gebruiker, zelfs als hij zich niet heeft aangemeld bij het hotel. Als de veelgestelde vragen die we hebben opgesteld uw vragen niet volledig beantwoorden, is er de mogelijkheid om een verzoek te sturen  naar onze klantenservice die zal proberen u zo snel mogelijk te helpen.

En als de tiener nog geen 13 is, wat moet hij dan doen? 
Helaas zal hij of zij moeten wachten tot hij of zij 13 wordt voordat hij zich kan registreren bij het Hotel en lid kan worden van onze gemeenschap.