Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine berichten die uw browser ontvangt van de webpagina die u zojuist hebt bezocht en die informatie over dat bezoek opslaan als een geselecteerde taal en andere instellingen. Op die manier wordt het bij uw volgende bezoek aan diezelfde pagina automatisch aangepast aan uw voorkeuren, waardoor uw navigatie praktischer, sneller en nuttiger wordt.

Waarom gebruiken we cookies?

Om vele redenen, hoe de registratie op onze website te vergemakkelijken en uw gegevens te beschermen. We gebruiken het ook zodat de advertenties op onze pagina zoveel mogelijk worden aangepast aan de interesses van elke gebruiker.

Wat voor soort cookies gebruikt Camwijs Hotel?

Hieronder ziet u een lijst met de meest gebruikte cookies bij Camwijs Hotel. Ons privacybeleid legt gedetailleerd uit hoe we de gegevens van onze gebruikers beschermen bij het gebruik van cookies, evenals alle informatie met betrekking tot gegevensbescherming.

• Beveiliging: we gebruiken beveiligingscookies om gebruikers te authenticeren, frauduleus gebruik van inloggegevens te voorkomen tijdens het inloggen en gebruikers te beschermen tegen mogelijke ongeautoriseerde acties. Deze categorie bevat authenticatiecookies, net als in de categorie Gebruik. Camwijs Hotel maakt gebruik van diensten zoals DOSarrest (ontwikkeld door DOSarrest Internet Security) die verantwoordelijk is voor het plaatsen van cookies voor deze categorie.
  • Gebruik: Cookies in deze categorie worden gebruikt om het web te laten werken en diensten aan te bieden volgens de verwachtingen van bezoekers, zoals het bladeren door webpagina's of toegang tot beveiligde gebieden. Zonder deze cookies zou de pagina niet goed werken. Hier zijn voorkeuren, laadprocessen en sessiestaten opgenomen.
  • Adverteerders: deze cookies worden gebruikt om advertenties beter af te stemmen op de interesses van de gebruiker en waardevoller voor de adverteerder. Door cookies kunnen we bijvoorbeeld weten wat de interesses van gebruikers zijn en producten en diensten aanbieden die het beste bij hun behoeften passen. We kunnen ook een cookie gebruiken om erachter te komen of de gebruiker die een bepaalde advertentie in Camwijs Hotel bekijkt, vervolgens de website van de adverteerder bezoekt. Op dezelfde manier gebruiken onze partners cookies of vergelijkbare technologie om te bepalen of we een advertentie weergeven en hoe deze advertentie ons aria-informatie geeft over de interactie van gebruikers ermee. U werkt ook samen met de adverteerder die uw advertentie binnen en buiten het Camwijs Hotel toont, nadat de gebruiker uw web of applicatie heeft bezocht. Deze actie kan het gebruik van cookies, lokale opslag op het apparaat of andere vergelijkbare technologie vereisen. Voor het invoegen van advertenties op internet en in het Camwijs Hotel werken we met Adtech en Google Adsense (beide ontwikkeld door Google).
  • Analyse: dit type cookies dient voor het begrijpen, verbeteren en onderzoeken van producten en diensten, inclusief toegang tot Camwijs Hotel of andere websites en applicaties, vanaf een computer of een ander apparaat. Voor dit doel gebruiken we in principe Google Analytics (ontwikkeld door Google) en Optimizely (ontwikkeld door het bedrijf met dezelfde naam).
  • Sociale plug-ins voor inhoud en tracking cookies: onze pagina kan een of meer sociale plug-in modules bevatten. Met deze modules kunnen gebruikers van sociale netwerken inhoud delen met hun vrienden (en andere gerelateerde functies voorstellen, zoals redactionele opmerkingen). Met deze plug-ins en toegangscookies kunnen sociale netwerken de gebruikers identificeren die ze gebruiken. Onze sociale plug-ins zijn: Twitter, Facebook, Janrain en Comufy.

Hoe kan ik cookies verwijderen?

Cookies kunnen worden gewist of uitgeschakeld via verschillende tools die door de meeste browsers worden aangeboden, ze kunnen zelfs worden geblokkeerd door de browserinstellingen te wijzigen. Elke browser moet afzonderlijk worden geconfigureerd, omdat elke browser verschillende functies en opties heeft. Als cookies zijn uitgeschakeld, is het zeer waarschijnlijk dat het niet mogelijk zal zijn om alle diensten die een browser biedt te gebruiken en, in sommige gevallen, mogelijk niet correct te werken.

Voor meer informatie over het verwijderen of uitschakelen van cookies: