×
Camwijs maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Camwijs

Bedankt voor het spelen van Camwijs!
Camwijs is gemaakt met heel veel liefde
♥♥♥

Cosmic CMS

Met dank aan Raizer and Metus

Arcturus Morningstar

Met dank aan Krews team

En uiteraard alle camwijs spelers!

Log in Camwijs

Wachtwoord/naam kwijt?
JIGSAW EXPERIENCE
Durf jij deze haunted house te bezoeken?

BESTE CAMWIJZERS,

Na het succesvolle haunted house experience in 2017: ''Gates of the hell'', presenteren wij met trots een nieuwe haunted house experience ''JIGSAW'' De JIGSAW experience is gebasseerd op de film SAW (met betrekking tot alle delen). John Kramer, de man achter JIGSAW is een ingenieur met een tumor op zijn frontale kwab. Nadat zijn vrouw een miskraam kreeg (in de kliniek die ze runden sloeg een verslaafde de deur tegen de zwangere vrouw aan waardoor de baby stief.) vergeeft hij het de verslaafde, maar laat hem in een val over zijn leven beslissen. De vallen maken een onderscheid tussen leven en dood. Als de slachtoffer wilt leven, moet dat meestal op een pijnlijke manier gebeuren...

EIGEN ONTWERP

De vallen/traps die in de haunted house experience staan, zijn geen ''echte'' vallen uit de film. Wel zijn er sommige scenes nagemaakt die lijken op sommige kamers uit de film. Ook worden de personage's uit de film erin verwerkt. 

JUMPSCARES AANWEZIG

Tijdens de experience zijn er ook geluid-jumpscare's aanwezig. Voor de ultieme beleving zet je de meubi audio aan op stand -8-. Verder vragen we je om je luidsprekers niet harder te zetten dan 80%. 

 

( Het adviesleeftijd voor deze experience is 13+. Ben je jonger dan 13, vraag toestemming aan je ouders )

( Sommige plakbriefjes verwijzen naar filmfragmenten. De filmfragmenten zijn 18+. Ben je jonger dan 18, vraag toestemming aan je ouders )

 

BELONINGEN

Haal jij het eind? Beloning: 2.000 diamanten + badge

 

We hopen dat jullie dit een leuke maar ook spannende experience vinden. 

Voor vragen kan je altijd terrecht bij een Camwijs medewerker.